Aquesta és la rutina de gimnàs de David Gandy, el model conegut pels anuncis d'estiu de Dolce & Gabbana

Gandy és considerat per molts com un dels homes més sexys del món

Aquesta és la rutina de gimnàs de David Gandy, el model conegut pels anuncis d'estiu de Dolce & Gabbana

Aquesta és la rutina de gimnàs de David Gandy, el model conegut pels anuncis d'estiu de Dolce & Gabbana

Si mireu la televisió a l'estiu és impossible que no hagueu vist el mític anunci de la fragància Light Blue de Dolce & Gabbana. En aquest conegut espot el model David Gandy, portant un banyador blanc, posa al costat del mar de Capri amb la seva intensa mirada d'ulls blaus i penetrants.

L'anunci no ha canviat en anys, mostrant els treballats músculs de Gandy al sol, però ja han passat uns quants anys des que es va rodar i el model continua lluint espectacular.

Als seus 44 anys, Gandy ha mantingut el seu estatus com un dels homes més sexys del món i ho ha aconseguit gràcies a una bona dieta i exercici regular. “L'esport és una part molt important de la meva vida”, recalcava el model britànic en un vídeo de la marca italiana Techongym en què mostra la rutina i el gimnàs.

Amb el pas del temps i, després de formar una família, ha parlat sobre com ha canviat la seva vida: "No estava malament anar al gimnàs diàriament estant solter, però això canvia quan tens fills. De sobte has d'encaixar aquests 30 o 45 minuts" .

A causa d'això, el model ha començat a entrenar a casa seva, amb rutines més curtes i efectives. Entre els aspectes més interessants de la rutina d'entrenament destaca el fet que avorreix i evita el cardio.

La rutina d'entrenament de Gandy es distribueix de la manera següent: dilluns es treballa pit i tríceps, dimarts s'enfoca en bíceps, dimecres s'exercita esquena i espatlles, dijous i diumenge es descansa, divendres es realitza un circuit full body i dissabte es fan supersèries.

A més, inclou una rutina d'abdominals de 15 minuts amb els exercicis següents: Situps amb pilota (3 sèries de 20 repeticions), elevacions laterals de cama (3 sèries de 10 repeticions), estrebades de corda (4 sèries de 10 repeticions) , elevació de cames des d'un banc (4 sèries de 8 repeticions) i abdominals amb roda (3 sèries de 8 repeticions).