Aquest bufet lliure gironí té enamorat a tothom: menjar saludable, abundant i a bon preu
No es tracta només de quantitat: hi ha opcions per a tothom, des de plats lleugers i equilibrats fins a receptes tradicionals

Aquest bufet destaca per oferir una cuina casolana, variada i sorprenentment saludable. / Arxiu / DdG
Quan ets a la carretera, una bona manera de saber on es menja bé i barat és seguir els camioners. I si parlem de punts de parada a les comarques gironines, el Gran Buffet Lliure Bingo, a la Jonquera, s’ha guanyat fama entre transportistes, famílies i viatgers per la seva qualitat, varietat i preus assequibles.
Molta varietat i cuina saludable
Fundat el 2005 per la família Medrano, aquest bufet destaca per oferir una cuina casolana, variada i sorprenentment saludable. No es tracta només de quantitat: hi ha opcions per a tothom, des de plats lleugers i equilibrats fins a receptes tradicionals. Amanides fresques, arrossos, fideuàs, marisc, carns a la brasa i peixos cuinats al moment formen part de la carta del dia. I per acabar, postres per llepar-se els dits, com tiramisú, crema catalana o una font de xocolata.
Preus competitius i ambient familiar
- De dilluns a divendres: 22,50 € (amb beguda inclosa)
- Caps de setmana i festius: 26 €
- Tarifa reduïda per a nens, ideal per a famílies i grups
Amb un horari ininterromput d'11:00 h a 22:00 h, aquest bufet és una opció còmoda i flexible per a qualsevol hora del dia.
No només bufet: també carta i brasa
El local ofereix altres opcions com un bar-restaurant amb carta, ideal per esmorzars, dinars o sopars ràpids, i un espai especialitzat en carns i peixos a la brasa, així com paelles i arrossos.
Com arribar-hi?
Està situat a l’avinguda Galícia, al Polígon Mas Morató de la Jonquera, a només tres quarts d’hora de Girona ciutat, i molt a prop de l’AP-7, fet que el converteix en una parada estratègica per a transportistes i viatgers que travessen la frontera.
- Ni als 30 ni als 50: aquest és el moment més infeliç de la vida, segons experts
- Ca l'Avi o el somni fet realitat de tres joves d'obrir el seu propi restaurant
- Cheka: «Costa un temps acceptar que t’has quedat per sempre sense silenci»
- Gairebé 200 sol·licitants d'asil passen pel campament del parc Central
- Rebenten dues furgonetes al golf de Caldes i desapareixen prop de 3.800 euros i aparells electrònics de gran valor
- El problema de la Rosalía
- Com una petita empresa elèctrica local està transformant, des de Banyoles, la manera com s’entén i es comparteix l’energia
- Desvien trànsit cap a la Garrotxa per evitar el coll d’embut dels diumenges a Ripoll
