Les noves postres de Mercadona recomanades pels nutricionistes per perdre pes

Per menys de dos euros pots obtenir aquest deliciós refrigeri

Un client fa una compra en un Mercadona de Girona

Un client fa una compra en un Mercadona de Girona / ANIOL RESCLOSA

Quan acabem un àpat les postres són la conclusió perfecta i costa resistir-se a menjar alguna cosa dolça i deliciosa. Hi ha moltes persones que creuen que és impossible combinar aquest tipus d'aliments amb una dieta per perdre pes, però l'únic que necessitem és trobar el producte adequat.

Algunes postres poden servir per matar el cuquet sense tenir gaires calories. Aquest és el cas del producte de Mercadona el qual us presentem avui.

La cadena de supermercats compta amb molts articles que els professionals de la nutrició recomanen per a les dietes d'aprimament. Un dels aliments que compleix aquestes característiques és el Mató 0% M. G. de vaca Pastoret, que està arrasant pels seus beneficis i el seu bon sabor.

El pack d'aquesta marca inclou 2 terrines de 125 g a baix preu d'1,57 €. El que el converteix en una bona opció per baixar de pes és el fet que no conté greixos i aporta molts nutrients i vitamines.

Així que, si estàs buscant unes postres que puguis gaudir sense trencar la teva dieta, aquest és el producte perfecte. Dit això, no oblideu consumir-ho amb moderació, ja que cap aliment té propietats màgiques que facin que les persones s'aprimin.