Per mantenir una bona salut és molt important seguir una dieta equilibrada amb abundant quantitat de fruites i verdures. Tots dos aliments contenen altes quantitats de vitamines i nutrients que aporten nombrosos beneficis per a la salut dels organismes.

  1. Una de les millors fruites que podem menjar per completar la nostra dieta són les pomes, ja que són força barates i estan delicioses. Un cop dit això, és molt important mantenir-les en bon estat, ja que si es posen dolentes poden ser molt perjudicials per als consumidors. És per això que, a continuació, trobareu tots els senyals que indiquen que les pomes s'estan posant dolentes i hauríem de llençar-les: Cerca forats a la pell, els quals poden ser causats pels insectes.
  2. Si veus floridura a la poma, l'has de rebutjar.
  3. Revisa si la fruita està deshidratada, ja que si està dura i seca en comptes de ferma i sucosa, pot ser perillós consumir-la.
  4. Si prems la poma i la notes massa tova, vol dir que s'ha posat dolenta i no hauríem de menjar-la. Una poma fresca hauria de ser esponjosa, si podem esprémer-la i treure'n el suc significa que no és segur consumir-la.
  5. Busca zones descolorides, ja que si tallem la pell que estigui perdent color i la carn de sota també s'ha descolorat, vol dir que està en mal estat.

Finalment, tingues en compte que si qualsevol d'aquests senyals és present, pot significar que tota la poma està dolenta. D'aquesta manera, és important que revisem la fruita completament per assegurar-nos que es pot consumir.