El truc per rentar els plats amb què estalviaràs temps i diners

Els costums culturals de cada país afecten centenars de tasques quotidianes

El truc per rentar els plats amb què estalviaràs temps i diners

El truc per rentar els plats amb què estalviaràs temps i diners / @ topntp26

Els costums culturals de cada país afecten centenars de tasques que tenim adherides al nostre dia a dia, considerant-los comuns i estranyant-los quan viatgem fora de les nostres fronteres. Aquests hàbits són presents a totes les llars, encara que per a nosaltres passin desapercebuts.

Això és el que li ha passat la usuària de TikTok @genesisyamil, una dona porto-riquenya que és a Nova Zelanda. Durant aquesta nova experiència, s'han adonat dels diferents costums presents al país, des d'una cosa tan habitual com rentar els plats després dels àpats.

Segons explica, en lloc de netejar la vaixella mentre l'aigua corre per l'aixeta i després esbandir els estris per retirar el sabó sobrant i eixugar-los amb un drap, el costum de Nova Zelanda és omplir l'aigüera mitjançant un tap. Després afegeixen sabó i procedeixen a netejar allà mateix totes les peces.

Finalment, després de rentar els plats a la pica, els assequen directament els plats sense esbandir. La usuària opina que encara que li sembli un mètode una mica antihigiènic, es tracta de la millor tècnica per tenir cura del benestar del medi ambient.