Encara que estiguem en ple aïllament per la pandèmia de coronavirus, podem somiar amb el nostre retorn a l'exterior per gaudir de la primavera que s'acosta. Uns dies en els quals els nostres outfit seran els autèntics protagonistes.

Així, si vols copiar els looks més flamencs i icònics de l'artista Rosalía ara ho pots fer de la mà de la marca C&A. En clau low cost, pots aconseguir les peces més aclamades de la cantant per menys de 20 euros.

Si vols optar per un disseny similar al que va lluir Rosalía a la catifa vermella dels Grammy Llatins pots aportar per aquest vestit de lunars amb frunzit lateral.

En el cas de la intèrpret de Malamente, el disseny que va portar a l'hotel MGM Grand Garden Arena de Las Vegas era de la dissenyadora Carolina Herrera. Un vestit que va causar autèntica sensació per la seva reinvenció del vestit flamenc.

I si prefereixes per una brusa o camisa de lunars que puguis lluir amb uns texans o una faldilla llisa, a C&A pots descobrir la reinterpretació que li donen als dissenys que va lluir en els premis MTV. Camises blanques amb topos negres que són perfectes per a un fons d'armari de 10.