Allà on siguis

Així és Fútbol Emotion, l'empresa que va apostar per l'e-commerce quan ningú no el coneixia a Espanya

L'empresa, que va començar en un garatge i en els seus inicis es deia Soloporteros, ha rebut de mans de Banco Santander el Premi Pime de l'Any de la província de Saragossa 20 anys després de la seva fundació.

Innovació en la pesca de la tonyina vermella: qualitat sota demanda i sostenibilitat

La costa de Cadis guarda grans tresors plens de sabor, i un és la tonyina d'almadrava. Amb els anys, aquesta tècnica tradicional ha anat evolucionant de la mà d'empreses com ara JC Mackintosh.

¿Què tenen en comú el projecte Masai i la Fórmula 1?

¿Quants pneumàtics es fan servir en cada Gran Premi? ¿On van després? ¿I si fos possible reutilitzar-los per fabricar asfalt verd? Això és el que aconsegueix el projecte Masai de la Universitat de Granada que comparteix objectius i fites amb el treball conjunt de Banco Santander, Ferrari i la F1. Una oportunitat més de continuar impulsant el canvi cap a un model sostenible per al qual tradició i innovació s'uneixen pel futur del planeta.

El producte andalús que traspassa fronteres

Banco Santander recolza l’empresa familiar Aires de Jaén, especialitzada en la comercialització d’oli d’oliva verge extra, en el seu camí cap a la internacionalització del negoci.

Els mitjons que fomenten l’economia a les zones rurals tenen premi

En l’última edició dels Premis Pime de l’Any, atorgats per Banco Santander i la Cambra de Comerç, l’empresa familiar dedicada al tèxtil i ubicada a la localitat de Pradoluengo ha sigut reconeguda per la seva labor històrica i la seva aposta per la sostenibilitat i la innovació.

Una segona oportunitat per a tothom

Garantir l'accés de totes les persones als serveis financers i als canvis que s'hi estan produint s'ha convertit en una necessitat capital. I l'educació financera, com la que impulsa Banco Santander, es revela com una peça clau.

Així es garanteix l’accés universal als serveis financers

Banco Santander té un pla per frenar la despoblació rural i millorar el dia a dia de les persones que viuen a la muntanya: gràcies al servei de carters rurals de Correus Cash, els veïns i veïnes de nuclis de població allunyats poden deixar de preocupar-se per disposar d’efectiu i accedir als serveis financers principals.

Banco Santander i Ferrari busquen una Fórmula 1 més verda

L'entitat financera torna a la competició com a patrocinador de Ferrari. El propòsit d’aquest acord és impulsar el canvi de la F1 cap a un model més sostenible, ajudant a reduir les emissions de CO2. Elmsbrook, la primera ecociutat del Regne Unit, s'ha convertit en font d'inspiració.

Banco Santander y Ferrari buscan una Fórmula 1 más verde

Ramón do Casar, el somni que va il·luminar el millor vi d'Espanya

L'èxit del celler, amb el suport de Banco Santander, és la culminació d'una ambició familiar que va iniciar un emprenedor gallec a mitjans del segle passat.

Ramón do Casar, el sueño que alumbró el mejor vino de España