Premis Empresa de l'Any Banc Sabadell

Premis
Empresa de l'Any
Banc Sabadell

Banc Sabadell i Prensa Ibérica amplien l'abast dels premis Empresa de l'Any el 2024

Text: Redacció

En un esforç per destacar i celebrar les contribucions significatives de les empreses espanyoles al teixit econòmic i social, Banc Sabadell i Prensa Ibérica s'uneixen una vegada més per presentar els premis Empresa de l'Any Banc Sabadell.

Banco Sabadell y Prensa Ibérica amplían el alcance de los premios Empresa del Año en 2024

Aquest cicle de premis, ja consolidat com a referent en el reconeixement empresarial, s'expandeix aquest any per abastar nou noves places, a més de l'emblemàtica Barcelona.

L'esdeveniment es durà a terme en un format teatral, seguit d'un còctel on es fomentarà l'intercanvi entre els assistents en un ambient de ‘networking’. Un escenari imponent a cada plaça serà el teló de fons per al lliurament dels guardons, que inclouen reconeixements en diverses categories.

Entre els premis principals destaquen el Premi Empresa de l'Any - Sabadell, que reconeix l'excel·lència empresarial a nivell territorial, i el Premi Empresari de l'Any, atorgat pel diari organitzador de l'esdeveniment. A més, es premiaran sis categories clau més, com Empresa Familiar, Empresa Sostenible, Empresa Innovadora, Empresa Internacional, Empresa Inclusiva i el Premi Votació Popular.

La selecció dels guardonats recau en un jurat seleccionat minuciosament, compost per representants destacats d'entitats econòmiques i empreses col·laboradores, així com experts en el camp empresarial, de Banc Sabadell i representants de Prensa Ibérica. Aquest jurat, assessorat per escoles de negoci i la secció d'economia de la capçalera, analitzarà les propostes i els nominats abans de reunir-se per triar els guanyadors.

Una novetat emocionant per a aquest any és l'expansió geogràfica de l'esdeveniment, amb cinc cerimònies programades per al primer semestre a ciutats com Madrid, Màlaga, Vigo, Zamora i Càceres, i cinc més per al segon semestre a València, Múrcia, Mallorca, Astúries i Saragossa. Aquesta ampliació del circuit reflecteix el compromís continu de Banc Sabadell i Prensa Ibérica amb el reconeixement i la promoció del talent empresarial a tot Espanya.

Les dates dels esdeveniments són els següents:

Barcelona - dilluns 18 de març
Madrid - dilluns 27 de maig
Málaga - dimecres 5 de juny
Vigo - dimecres 19 juny- Los Escudos
Zamora - dimecres 10 de juliol
Cáceres - dimarts 4 juliol
Valencia - dijous 26 de setembre
Murcia - dijous 24 d'octubre
Mallorca - dilluns 28 d'octubre
Asturias - dimecres 6 de novembre
Zaragoza - dijous 14 de novembre