Premis Empresa de l'Any Banc Sabadell

Premis
Empresa de l'Any
Banc Sabadell

Projecte


Banc Sabadell i Prensa Ibérica lliuren un any més els Premis Empresa de l'Any que reconeixen l'evolució i excel·lència del sector empresarial.

El món econòmic i social es reuneix en una sèrie d'esdeveniments que tindran lloc amb motiu la gala d'Empresa de l'Any 2023 Banc Sabadell. A més de l'Empresa de l'any i de l'Empresari de l'any, també es reconeixerà a altres companyies mitjançant els premis Empresa familiar, Empresa +Sostenible, Empresa +Innovadora, Empresa +Internacional i Empresa +Inclusiva, a més d'Empresa +Indústria 4.0. i que premiaran a les millors empreses d'Espanya.

El propòsit


Per què aquests premis? Carlos Ventura, Director General de Banc Sabadell i Director de Banca d'Empreses, Xarxa i Banca Privada i Sergi Guillot, Director General de Premsa Ibèrica, contextualitzen el valor de l'empresa i dels empresaris en la situació econòmica actual.

Els premis


Els Premis Empresa de l'Any són ja una cita imprescindible en el panorama empresarial. Una iniciativa que, any rere any, posa en valor la decisiva contribució del nostre teixit productiu i la seva important aportació a l'economia. Aquests guardons representen un reconeixement a l'esforç, el talent i la labor que els nostres empresaris i posen al servei de la societat en un entorn en constant canvi.

Els avantatges de la banca digital amb el millor d'un banc expert

2500 caixers propis
1000 oficines en tota Espanya
3 de clients operen amb targetes Sabadell

Jurat


Multimèdia


Los millors moments de les gales.