Segueix-nos a les xarxes socials:

Una empresa de Vilablareix reclama 1,8 milions a Gas Natural

L'empresa gironina distribuïdora de gas propà per canalització Universal Gasworks va presentar ahir una demanda per danys i perjudicis contra Gas Natural davant un jutjat mercantil de Barcelona. En la seva reclamació sol·licita una indemnització de gairebé 1,8 milions d'euros. Segons la demanda, Universal Gasworks, amb seu a Vilablareix , denuncia que el 2007 va perdre tots els seus clients a Callús (Barcelona) -al voltant de 200- per la "intromissió" de Gas Natural al municipi, que ronda els 2.000 habitants.

Per a Universal Gasworks, Gas Natural "no va actuar legalment" en la seva entrada al municipi, ja que "si bé va procedir correctament a demanar la corresponent autorització administrativa per canalitzar Callús amb una xarxa paral·lela a la ja existent, va actuar il·legalment en aprofitar-se de les instal·lacions realitzades per l'empresa Universal Gasworks, apropiant-se dels armaris dels comptadors i arrencant literalment els comptadors de la referida empresa i posant en el seu lloc els seus".

L'empresa gironina afegeix que Gas Natural "va enganyar" els seus clients "advertint-los que si no es canviaven de companyia subministradora perdrien el dret al subministrament, ja que Universal Gasworks havia deixat de distribuir gas al referit municipi".

Prem per veure més contingut per a tu