20 de maig de 2019
20.05.2019
Joan Roca: «Necessitem la tradició per continuar innovant»

Joan Roca: «Necessitem la tradició per continuar innovant»

 | Comentar

Joan Roca assegura que se sent tan còmode en el terreny de la innovació com en el de la tradició, i de fet considera que es retroalimenten; el cuiner i copropietari amb els seus germans Josep i Jordi del restaurant El Celler de Can Roca (tres estrelles Michelin i «Best of the Best») ho explica en aquesta entrevista

Restaurant Divinum de Girona: Cuina amb arrels i el millor servei

 | 

El restaurant Divinum de Girona, un dels més ben valorats de la ciutat en guies i xarxes socials, obre una nova etapa en què aposta de manera decidida per les elaboracions i els productes més propers, mantenint l'excel·lència en el servei

Mela Muter a la Girona del 1914

 | 

Una exposició al Museu d'Art de Girona recorda l'estada a la ciutat de l'artista polonesa, que hi va pintar i hi va exposar algunes obres i es va relacionar amb els literats, artistes i intel·lectuals més notables de l'època

Comença la lluita contra la marea de plàstic

Comença la lluita contra la marea de plàstic

 | Comentar

Els experts aplaudeixen la directiva de la UE per acabar amb els envasos i estris d'un sol ús, però demanen que sigui només el primer pas

Cinquanta anys sense el Carrilet de Sant Feliu

El tren de via estreta entre Girona i Sant Feliu de Guíxols va fer el seu últim viatge el 10 d'abril del 1969, i va posar d'aquesta manera el punt final a un mitjà de transport que havia arrencat 77 anys abans

ELS QUE DEIXEN EMPREMTA | 15 · KPMG-Prensa Ibérica
«Un bon formatge ha de complir la regla de les tres ´p´: personalitat, presència i preu»

«Un bon formatge ha de complir la regla de les tres 'p': personalitat, presència i preu»

 | Comentar

Mª Esther Álvarez Bango, Presidenta de Quesos La Peral assegura que «els impostos per a les pimes són alts, n'hi ha moltes que per pagar-los han de fer mans i mànigues»

Ruscalleda: «La cuina pobra pot ser gurmet i sibarita»

Ruscalleda: «La cuina pobra pot ser gurmet i sibarita»

 | 

La cuinera viu la seva jubilació de manera «molt activa» i argumenta sobre el tancament del Sant Pau que «cal deixar els negocis en ple èxit»

La consagració d´Isaki Lacuesta

La consagració d'Isaki Lacuesta

Triomfador dels últims Gaudí amb set premis per la seva pel·lícula «Entre dos aguas», que també va guanyar el Festival de Sant Sebastià, el cineasta gironí ha vist com el Centre Pompidou de París li dedicava una retrospectiva i ara és profeta a casa seva amb una triple exposició al Bòlit

Més notícies de Dominical

La Setmana Santa gironina de Fargnoli

L'emblemàtic fotògraf és l'autor d'algunes de les imatges més antigues que es conserven de les processons de Setmana Santa a la ciutat de Girona, que no es van celebrar entre 1932 i 1939 primer per

«Caldria un mediador entre Catalunya i Espanya»

Olivier Mouton (Brussel·les, 1968) ha estat periodista dels diaris La Libre Belgique i Le Soir, on s'ocupava principalment de política belga internacional i ara treballa al setmanari Le

L'últim El més llegit