Segueix-nos a les xarxes socials:

L'església del Sagrat Cor de Girona acull 24 hores d'adoració al Senyor

La iniciativa arriba a la quarta edició amb l'objectiu d'oferir un espai de penitència i oració. Avui hi haurà una missa presidida pel bisbe Francesc

L'església del Sagrat Cor de Girona acull 24 hores d'adoració al Senyordavid aparicio

L'església del Sagrat Cor de Girona acull des d'ahir i fins aquest vespre 24 hores d'adoració al Senyor, seguint la convocatòria del papa Francesc. D'aquesta manera, la iniciativa arriba ja a la seva quarta edició amb el doble objectiu d'oferir unes hores de penitència i oració en el tercer divendres de Quaresma. Aquestes 24 hores van començar ahir a un quart de vuit del vespre amb una missa inaugural en castellà i finalitzaran avui a les vuit del vespre amb una missa de cloenda presidida pel bisbe Francesc. Al llarg del dia s'aniran fent torns d'adoració al Santíssim oberts a tothom que hi vulgui participar.

La iniciativa va a càrrec de l'Adoració Nocturna de Girona, Divina Misericòrdia, Hakuna i el Bisbat de Girona. Aquest és el segon any que se celebra a l'església del Sagrat Cor, al carrer Albereda, ja que en les dues primeres edicions havia tingut lloc a les Carmelites de Montilivi. Les 24 hores van començar ahir amb una missa inaugural en castellà, i tot seguit es van resar les vespres i el Sant Rosari. A partir de les onze de la nit es van tancar les portes i va haver-hi torns de vetlla a càrrec de noies i dones de l'adoració nocturna fins a dos quarts de set d'aquest matí, moment en què s'han de tornar a obrir les portes. Just en aquell moment tindrà lloc un res de laudes i a partir de les set se celebrarà una missa en català.

A les nou del matí començarà un Via Crucis i a les dotze del migdia hi haurà el res de l'Angelus i el Sant Rosari. A partir de les tres de la tarda hi haurà la pregària de la Coronilla de la Divina Misericòrdia, i a les sis es tornarà a resar el Rosari. A dos quarts de set hi haurà una nova missa en castellà i a dos quarts de vuit, res de vespres i reserva del Santíssim. Els actes previstos s'acabaran a les vuit del vespre amb la missa presidida pel bisbe Francesc.

Al llarg del dia es faran torns d'adoració oberts a tothom i també hi haurà sacerdots per atendre confessions.

Prem per veure més contingut per a tu