- Multimèdia
- Classificats
- Serveis

Veure més galeries relacionades
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
En xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardadesEn xerrades és poc habitual veure junts als tres germans Roca. Sí que sovint es deixen veure un per un. Ahir matí, per exemple, Jordi Roca va ser a l’aula de tast del Fòrum Gastronòmic, i avui, hi serà Josep Roca per parlar de la nova línia de begudes d’El Celler de Can Roca. Veure a Joan, Pitu i Jordi Roca, junts, debatent i parlant sobre gastronomia ja és més complicat, però si algun esdeveniment ho pot aconseguir, és el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ahir a la tarda, els tres germans van assistir a una aula auditori que es va omplir en el debat anomenat «Cuina, Consciència i Recerca» on, entre altres temes a tractar, van presentar el seu nou llibre, dedicat en els últims deu anys del seu restaurant de tres estrelles.