Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Marc Martí Font
Veure galeria >
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
Segona jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona
El xef Joan Roca explica com fan un xuixo de senglar mentre un cuiner del Celler va preparant-lo en una ponència del Fòrum Gastronòmic de Girona
Aleix Freixas / ACN / ACN
Un cuiner del Celler de Can Roca embolcalla la pasta de xuixo amb el guisat de senglar a l'interior
Aleix Freixas / ACN / ACN
El xuixo de senglar que prepara el Celler de Can Roca per promocionar el consum de carn de caça
Aleix Freixas / ACN / ACN
El cuiner Joan Roca explica l'elaboració d'un plat del Celler mentre el seu nebot, Martí Roca, el prepara
Aleix Freixas / ACN / ACN
El xef Joan Roca prepara l'emplatament del xuixo de senglar en una ponència al Fòrum Gastronòmic de Girona
Aleix Freixas / ACN / ACN
Un cuiner de la Fundació Alícia prepara un plat amb carn de senglar en el Fòrum Gastronòmic de Girona
Aleix Freixas/ACN