Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona més regular

Després de 21 jornades l'equip de Machín porta el mateix nombre de partits guanyats, empatats i perduts (7) i també té igualat l'«average» general amb tants gols a favor com en duu en contra (29)

El Girona més regularla opinión de málaga

Superades ja 21 jornades de la Lliga Santander, el Girona és la viva expressió de la regularitat. L'equip de Machín, amb la igualada d'ahir a Màlaga, va sumar el setè empat del campionat. I el curiós del cas és que porta el mateix nombre de victòries i d'empats. Els gironins també tenen el mateix nombre de gols a favor i en contra: 29. Com sol dir el tècnic, aquest Girona competeix contra qualsevol rival i possiblement aquesta seva regularitat explica com, passat l'equador de la lliga, té 11 punts de marge sobre el descens i ocupa la novena posició. El Getafe, avui, si arrenca un punt en la visita al Sevilla, també tindrà els seus guarismes igualats, tot i que en l'aspecte golejador n'acumula cinc més a favor que no pas n'ha rebut. Girona i Getafe, no ho oblidem, vam ascendir plegats l'estiu passat de Segona i estan firmant una campanya de vides paral·leles.

Passada l'eufòria dels dos primers partits de lliga, amb l'empat contra l'Atlètic i la victòria sobre el Màlaga, el Girona va caure en la que, de moment, és la seva pitjor ratxa de la temporada: sis jornades sense vèncer. Un triomf per 1-2 a Riazor va obrir una altra sèrie molt més positiva, amb cinc partits sense perdre, i encadenant tres victòries seguides sobre el Deportivo, el Madrid i el Llevant. Tot i que la derrota contra l'Alabès, que arribava a Montilivi cuer, i va ser capaç de remuntar un 2-0 en 20 minuts (2-3) semblava refredar els ànims, l'equip va anar a guanyar set dies després al camp de l'Espanyol (0-1) i va superar el Getafe a l'estadi (1-0) per romandre, ni que fos unes hores, en posicions d'Europa League. Per tancar el 2017 es va caure a Eibar, i per obrir el 2018, va caure una nova derrota, a València. Ara l'equip suma tres jornades sense perdre, amb la golejada contra el Las Palmas (6-0) i els empats davant l'Atlètic i el Màlaga, amb els quals s'ha obert la segona volta.

Per altra banda, el Girona, ahir, va mantenir la porteria a zero per sisena vegada aquesta temporada -Màlaga (2), Leganés, Espanyol, Getafe i Las Palmas. Va ser la segona vegada que l'equip empatava a zero. L'anterior precedent va ser al camp del Leganés el passat 20 de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu