Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del dia 30 de setembre de 2022

BANYOLES

DOLORS SERRA SURINA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miquel Fontàs Arbat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Mieres.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

IRENE BRIGGS EDMUNDS

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Joaquim Municoy Genís i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens.

GIRONA

EDITH ELODIA LUCIA VALDEZ

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jean Daniel Casals. Residia a Girona.

LLORET DE MAR

MUHAMADOU SANNOH

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Fatoumata Hidrah. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 1/4 i 5 minuts de tres de la tarda, al tanatori de Lloret de Mar.

MONT-RAS

JOSEP FUERTES CABEZUELO

Ha mort als 61 anys. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

OLOT

CARLES RODEJA BERGA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Trinitat Mora Pla i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

GERTRUDIS TUBAU GIRALT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Martí Geis i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

LLUÍS GUINART SALA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Matilde Sajovitz Puig i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

QUIM VILÀ VALLS

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Moreta Mascort. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALT

FRANCESC MASCLANS DESPLÀ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria del Pilar Vidal Sabanés. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN RAMOS RUIZ

Ha mort als 80 anys. Era vídua de José Zayas Díaz i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

PILAR TENA PUIG

Ha mort als 91 anys. Era vídua. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ MENCIÓ ESTEVA

Ha mort als 86 anys. Era vidu i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VIDRERES

JOSÉ ANTONIO SACASA GONZÁLEZ

Ha mort als 45 anys. Era casat amb Lídia Fernández Batllosera. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.