Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 25 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

BLANES

ANA MARÍA MARTÍN CONSUEGRA RODRÍGUEZ DE GUZMÁN

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Jordi Rabat Cudinach. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

CALONGE

LISARDO RODRÍGUEZ MINGORANCE

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Justa Rodríguez Martínez i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

ROBERT BATLLE TORT «Tito»

Ha mort als 69 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JOSEP MARIA FINA SEGURA

Ha mort als 74 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOSEFINA JORDÀ CASANOVAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Masmiquel Palahí i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Cadaqués.

ENRIC VILAR LORENTE

Ha mort als 31 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA CAMPS MUÑOZ

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JULIÁN REINALDOS MULA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Isabel López Rosell. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LA PERA

JOAN ANDREU CASELLAS

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Maria Carme Massa Salvà. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Pera.

LES ESCAULES

JORGE LLOPART RABASA

Ha mort als 87 anys. Tenia dos fills. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLANÇÀ

MARUJA MATAS PODADERA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Ávila Aguilar. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

MAÇANET DE LA SELVA

MANOLI NÚÑEZ NÚÑEZ

Ha mort als 59 anys. Era soltera. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MONTAGUT I OIX

FERMINE PALOMERAS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Barris Vila. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.

MONT-RAS

SUSANA MOYA MORENO

Ha mort als 50 anys. Era soltera. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Mont-ras.

OLOT

ANNA FONT VIDAL

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Melcior Badosa Torras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PEDRO CARRASCO MORALES

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercedes Belmonte Gambín i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP BARDERA MAYÀ

Era casat amb Maria Carme Soler de Morell Serrat i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAU DE SANTA EULÀLIA

ROSA SERRA SAMPOL

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Martí Carbonell i tenia dos fills. Residia a Palau de Santa Eulàlia. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 d’1 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

PLATJA D’ARO

TINA GARCÍA FRANCISCO

Ha mort als 79 anys. Era vidua de Joan Fèlix Laguna Gracia i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TOSSA DE MAR

JAUME CASAS LLEONART

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Punti Masegur. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

VILA-SACRA

DÍDAC CARRERAS AYMA

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

VILOBÍ D’ONYAR

LOURDES MIR PUJADAS

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Delfí Palou Vilà i tenia quatre fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.