Segueix-nos a les xarxes socials:

Discovery Max inclou cinema i sèries de ficció a la nova temporada

Discovery Max inclou cinema i sèries de ficció a la nova temporadaefe

Discovery Max, que a partir del dilluns canviarà el seu logotip i el seu nom per DMAX, inclourà en la seva nova temporada, cinema i ficció internacional i reforçarà la producció pròpia, amb programes com Control de fronteras: España i el documental històric España dividida: la Guerra Civil en color.

La cadena, orientada al públic masculí, va presentar ahir al Festival de Televisió de Vitòria (FesTVal) els programes que apareixeran a la seva graella a partir de la setmana que ve, que serà la seva cinquena temporada a Espanya.

La principal novetat és l'aposta per la ficció, una cosa que «ha demanat l'audiència i encaixa perfectament» en els continguts de DMAX, segons va assegurar la directora de màrqueting i comunicació de la cadena, Elena Hermosilla.

Així, s'emetran clàssics del cinema modern com Fast & Furious, Tiburón, Parque Jurásico, Rambo i Apolo 13 i una nit a la setmana hi haurà una sèrie de ficció. La primera, que s'estrenarà el dilluns, serà Crossing lines, una coproducció internacional sobre un grup d'investigadors del tribunal de la Haia.

Prem per veure més contingut per a tu