Segueix-nos a les xarxes socials:

Aleix guanya la setena edició de 'Masterchef'

El peixater català es va disputar en un gran duel final dels 100.000 euros de premi amb Teresa

Aleix guanya la setena edició de 'Masterchef'

Valentín, Aleix, Aitana I Teresa van haver de copiar una creació de la parella de David Muñoz al mateix temps, i va ser la gallega la que va aconseguir el reconeixement del jurat compost per Pepe, Jordi i Samantha i també la del mateix cuiner de Diverxo. D'aquesta manera, Teresa va aconseguir directament la jaqueta curta i el pas a la final.

En la prova d'exteriors van viatjar a Dénia fins al restaurant de Kike Dacosta, que va preparar un menú especial per donar a menjar als altres dels guanyadors de 'Masterchef' i que els concursants havien de replicar. Aitana va haver de penjar el davantal en acabar la prova, ja que el mateix xef va haver d'ajudar-la a acabar les seves creacions. Aleix es va alçar com a guanyador d'aquesta prova pels "dos grans plats" que va aconseguir treure abans d'hora.

De tornada al plató, Teresa i Aleix es van disputar els 100.000 euros de premi. Finalment va ser el peixater català el que va aconseguir complir el seu gran somni i convertir-se el guanyador de la setena edició de 'Masterchef'.

Prem per veure més contingut per a tu