Segueix-nos a les xarxes socials:

Primeres imatges de la reunió de «Friends»

El retorn de la mítica sèrie s’emetrà el 27 de maig, amb una gran quantitat de convidats famosos

Primeres imatges de la reunió de «Friends»Arxiu

L'esperada reunió de l’elenc de Friends es transmetrà el 27 de maig i comptarà amb una gran quantitat de convidats famosos, inclosos Justin Bieber, Lady Gaga i la banda de K-Pop BTS, a HBO Max.

«Friends: The Reunion», amb els sis membres de l’elenc original, s’havia d’haver filmat fa més d’un any, però la pandèmia de coronavirus la va retardar repetidament.

L’especial únic i sense guió es va filmar a principis d’aquest any al mateix escenari a Los Angeles que la comèdia original sobre els sis joves que viuen a Nova York.

Èxit en la reemissió en plataformes

Friends, que va acabar els seus 10 anys a la televisió NBC el 2004, va ser un dels programes de televisió més populars de la dècada del 1990 i el seu èxit es va traslladar a les plataformes digitals, on és un dels programes més vistos a tot el món.

La reunió comptarà amb Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max ha revelat que també participaran més de 15 celebritats convidades, inclosos els exmembres de l’elenc de «Friends» Tom Selleck (Richard) i Maggie Wheeler (Janice), i altres com l’estrella del futbol britànic David Beckham, l’actor de ‘Joc de Trons’ Kit Harington, i Malala Yousafzai, guanyadora del Premi Nobel de la Pau del Pakistan.

Prem per veure més contingut per a tu