espectacle a platja d'aro.L'Arrows A20, atès per l'equip.Álvaro de Marichalar i la seva xicota, Ekaterina. Espectacles de ball i música per anar fent boca. El president de l'Audiència, Fernando Lacaba. Els mecànics es miren el monoplaça al final de la recta del carrer París.

Un jove utilitza el simulador que hi va haver instal·lat durant tot el dia i que permetia als participants -sempre que superessin 1,5 metres d'alçada- fer tres voltes virtuals al Circuit de Montmeló. El nombrós públic aplaudeix durant l'exhibició. Joan Giraut, amb la bandera de quadres, a punt per donar el tret de sortida.Montserrat Nebrera (primera per la dreta) i Elsa Anka (tercera per la dreta). Un espectacle de les animadores.

Havien promès glamur i espectacle, i n'hi va haver. Milers de persones van omplir ahir els carrers de Platja d'Aro per presenciar el primer circuit urbà de Fórmula 1 de Catalunya, en un espectacle organitzat per la revista de luxe GPMQ i que va comptar amb nombroses cares conegudes, com l'esportista i home de negocis Álvaro de Marichalar, germà de l'exmarit de la infanta Elena, la presentadora Elsa Anka, la diputada del PP Montserrat Nebrera o l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez. També s'hi van deixar veure cares conegudes a Girona, com el president de l'Audiència, Fernando Lacaba, el delegat d'Universitats, Innovació i Empresa, David Mascort, i el regidor d'Esports de Girona, Josep Maria Jofre.

Tot i que l'exhibició del monoplaça estava prevista per quarts de vuit del vespre, l'espectacle va començar moltes hores abans, amb actuacions musicals i balls. Cap a les set de la tarda començava a arribar gent, que va anar omplint ràpidament la recta que ocupava gran part del carrer París de Platja d'Aro.

Després que l'organització repartís ampolles d'aigua i taps per a les orelles, tothom semblava impacient per veure l'Arrows A20 (conduït per Pedro Martínez de la Rosa els anys 1999 i 2000) a tota velocitat. Quan passaven uns minuts de les 8, va pujar a l'escenari la soprano Tina Gorina, acompanyada pel tenor Salvador Carbó, que van interpretar Amigos para siempre i el Brindis de la Traviatta. Just uns minuts més tard, va ser el torn del flamenc, amb el bailaor Jesús Cortés. Álvaro de Marichalar també va agafar el micro per advertir al públic del que l'esperava: "Està tot molt a prop i ens haurem de preparar pel soroll que farà el monoplaça", va indicar, i va reconèixer que aquest tipus d'esdeveniments són "molt importants" per al turisme.

I, finalment, el moment més esperat: quan l'alcalde de Platja d'Aro, Joan Giraut, va aparèixer en el seient d'acompanyant d'un Ferrari vermell i portant la bandera de quadres que havia de donar la sortida. Una sortida, però, que va quedar a mitges, ja que l'Arrows A20, pilotat per André Thollei, es va calar just davant de la bandera. Després de tornar-lo a engegar, va fer sis vegades la recta del carrer París a tota velocitat i amb un soroll estremidor. A més, davant dels espectadors, es va fer el canvi de rodes del monoplaça.

I després de l'exhibició, un sopar d'etiqueta a l'Hostal la Gavina, elaborat pels seus cuiners i els del Maràngels. Un sopar de cinc estrelles per posar punt i final a una vetllada de luxe.