Segueix-nos a les xarxes socials:

450 embarcacions de fins a 900.000 € a Empuriabrava

El port acollirà del 12 al 20 d'abril la 26a edició de la Fira del Vaixell amb 35 empreses nàutiques

La 26a edició de la Fira del Vaixell d'Empuriabrava comptarà enguany amb més de 450 embarcacions que es posaran a la venda a preus des de 1000 a 900.000 euros i amb eslores de 4 a 20 metres. La Fira se celebrarà del 12 al 20 d'abril al port nàutic d'Empuriabrava.

Trenta-cinc empreses posaran a la venda embarcacions de tot tipus, des de petites pneumàtiques, a motores, caics o motos aquàitques. A més, també hi haurà estands amb complements nàutics, immobiliària o d'escoles nàutiques. Per als que busquin embarcacions semi noves, cada expositor pot tenir a la venda una única embarcació "milla zero". Es tractarà d'embarcacions gairebé noves, a vegades ni tan sols matriculades que es podran comprar a un preu de semi nou.

Els organitzadors han destacat referent a aquesta edició, que el nombre d'expositors es manté a l'alçada i enguany l'Associació Catalana de Ports s'hi ha afegit per promocionar la campanya Sailing Costa Brava. Es tracta d'un forfait que permet fer set estades a diferents portrs de la Costa Brava nord adherits a la campanya. Com a complement de la fira s'ha organitzat una convocatòria d'examens a Patró Navegació Bàsic i Patró d'Embarcació d'Esbarjo el 16 d'abril. A més, el dia 12, coïncidint amb l'incii de la fira, s'ha organitzat una trobada Instragram your City consistent en persones que fan fotografies.

Prem per veure més contingut per a tu