Segueix-nos a les xarxes socials:

Els pobles de la badia de Roses potenciaran el segell Badia més Bella del Món

La distinció té l'aval de la Unesco i reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals

Els pobles de la badia de Roses potenciaran el segell Badia més Bella del Móndiari de girona

Les poblacions de la badia de Roses s'han marcat pel 2015 l'objectiu de donar a conèixer i donar identitat al segell Club de les Badies més Belles del Món en què van entrar el 2011 i que juntament amb Santander són els únics integrants de l'Estat espanyol. Es crearan eines i material per identificar els atractius i oferta de la badia.

La distinció té l'aval de la Unesco i reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals dels que en formen part. Hi ha badies d'arreu del món que tenen el segell. Els ajuntaments de Roses, Castelló, l'Escala i Sant Pere aprofitaran el que pot suposar de promoció turística. Els ajuntaments s'han ?reunit per fer balanç de les accions desenvolupades aquest any i establir el pla per a l'any vinent amb el principal objectiu d'incrementar el coneixement d'aquest segell diferenciador. S'ha parlat amb l'empresariat local perquè s'impliqui en la promoció del segell i s'ha donat a conèixer a través de fires. A més, s'han editat materials promocionals i s'ha participat en activitats del club com el Congrés anual.

Segons han informat, continuant amb la direcció marcada, l'equip de treball s'ha marcat el pla d'accions que girarà a l'entorn dels dos eixos: configuració de la identitat del segell i la seva comunicació. En el primer apartat, les actuacions previstes se centraran en la creació de les eines i material necessari per a la identificació dels atractius i oferta de la badia, com l'edició d'un mapa de recursos, l'elaboració d'un vídeo promocional o la creació d'un arxiu fotogràfic. També es donarà a conèixer la pertinença al club a entitats, empreses i mercats emissors.

Prem per veure més contingut per a tu