Segueix-nos a les xarxes socials:

Dues dones i dos nens de 6 mesos i 3 anys ferits en un accident a Figueres

Les víctimes han estat traslladades a l'Hospital de Figueres

Accident a Figueres

10

Quatre persones, dues dones de 34 i 67 anys, i dos nens de sis mesos i tres anys, ahir van resultar ferits i van ser traslladats a l´Hospital de Figueres per un accident a l´avinguda Salvador Dalí, l´antiga N-II, a conseqüència d´una col·lisió de dos vehicles. Al lloc s´hi van desplaçar nombrosos serveis d´emergència per atendre els ferits i normalitzar la situació. Es va afectar un dels carrils.

L´accident va passar a un quart de set de la tarda aproximadament, quan els vehicles van col·lidir a l'antiga N-II, en direcció a França, i un d´ells va precipitar-se a la mitjana que la separa de l´avinguda Marignane, a l´altura del número 22.

Ferits menys greus

El Servei d´Emergències Mèdiques va traslladar quatre ambulàncies al lloc de l´accident per atendre els quatre ferits, que presentaven policontusions. Es tractava d´una dona de 67 anys, una dona de 34 i els seus dos fills, una nena de sis mesos i un nen de tres anys. Tots presentaven ferides menys greus i van ser traslladades a l´Hospital de Figueres, que es troba a pocs minuts de la zona de l´accident.

Els dos vehicles van col·lidir en una de les sortides de Figueres, l´antiga N-II, a l´altura del punt quilomètric 754,7, davant de l´Hotel Empordà i de l´avinguda Marignane, al número 22. L´avinguda se situa just per sota de la carretera i la separa un espai enjardinat central. Un dels cotxes va quedar encastat contra un arbre després de la topada. Va ser necessària l´assistència dels Bombers, els Mossos d´Esquadra i la Guàrdia Urbana. No es va haver de tallar el trànsit però es van produir retencions mentre es treballava en un dels laterals de la nacional.

Prem per veure més contingut per a tu