Segueix-nos a les xarxes socials:

Albanyà acollirà les jornades «Conviure amb capacitats»

Durant els dies 7, 8 i 9 d'abril el càmping Bassegoda Park serà la seu d'aquestes activitats de caire social

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà va presentar ahir al matí les trobades «Conviure amb capacitats», unes jornades vertebrades a partir d'històries vitals de superació, per tractar les capacitats (de les persones discapacitades) des d'una perspectiva constructiva i integradora. Les jornades tindran lloc el cap de setmana del 7, 8 i 9 d'abril al càmping Bassegoda Park d'Albanyà , un complex de bungalous ubicat al Parc d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa.

Durant les dates esmentades, el càmping es convertirà en un «punt de trobada, obert a tothom, per difondre l'esperit de superació i la capacitat de resiliència de l'ésser humà, a partir de casos concrets que han hagut d'afrontar diferents handicaps en les seves vides, i que han aconseguit superar-los en escreix», va explicar un dels organitzadors, Jan Millastre.

«Es donarà cabuda a persones i entitats relacionades amb les mal anomenades discapacitats, per transmetre un missatge de naturalitat i positivisme a petits i grans», va afegir Mar Casas, també membre de l'organització.

Durant tot el cap de setmana, s'intercalaran ponències amb tallers, jocs i activitats de lleure orientades en aquest sentit. El 20% de la recaptació total que es faci en concepte d'allotjament al càmping, més 1 euro de cada menú del dinar popular, anirà a l'Associació d'Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics.

Prem per veure més contingut per a tu