Segueix-nos a les xarxes socials:

Envesteixen els Mossos en una persecució per evitar que els trobin la droga

Els agents van sentir una forta olor a marihuana perquè el vehicle tenia les finestres baixades . Set detinguts en tres dies per tràfic d'estupefaents

Envesteixen els Mossos en una persecució per evitar que els trobin la drogamossos d'esquadra

Set detinguts en tres dies per tràfic de drogues a l'Alt Empordà.

En tres actuacions, els Mossos d'Esquadra han comissat 21 quilograms d'haixix, 13,5 quilograms de marihuana i 3,90 grams de cocaïna. El primer dels casos va acabar amb persecució i l'envestida de dos cotxes de la policia.

El succés es remunta a diumenge i va acabar amb una persecució la carretera N-IIa, a Figueres, cap a dos quarts de vuit del vespre, quan una patrulla de paisà va detectar un turisme que sortia de la ciutat en sentit França i que desprenia una forta olor de marihuana. Els seus ocupants duien les finestres baixades. Els agents van posar els senyals acústics i lluminosos per tal d'indicar al conductor que s'aturés, però aquest va accelerar i va començar a conduir temeràriament.

Els Mossos van veure com el conductor maniobrava bruscament i els envestia. Després de la topada, el turisme va intentar fugir, però en aquell moment una altra dotació policial va arribar al lloc i els va barrar el pas. Tot i això, el turisme va avançar i també va envestir el segon cotxe dels Mossos, a l'altura de Llers, però no va poder continuar.

Els agents van identificar les dues persones que viatjaven dins el vehicle i les van detenir com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra els agents i conducció temerària.

Al vehicle duien 3,5 quilos de marihuana, 3,90 grams de cocaïna i una peça d'haixix d'1,60 grams. També van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. Els dos ciutadans francesos, de 23 anys i amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar davant del jutge.

Deu quilos de marihuana al cotxe

L'endemà, agents de Trànsit de Figueres i efectius de l'ARRO van detenir tres homes de 23, 24 i 25 anys, veïns de Servian i Beziers (França), també com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Cap a dos quarts de set del vespre, una patrulla va aturar dos cotxes, amb matrícula francesa, en un control de pas a l'autopista AP-7. Els vehicles anaven junts i transportaven uns 10 deu quilos de cabdells de marihuana i 2.850 euros en efectiu. Els tres ocupants van ser detinguts per tràfic de drogues. Els detinguts, amb antecedents, després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Finalment, dimarts hi va haver el tercer fet a Figueres quan la policia va detenir dos homes de 43 i 32 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, també per tràfic de drogues. Cap a les sis de la tarda, els Mossos van detectar dues persones amb actitud vigilant que es dirigien cap a un pàrquing a recollir una furgoneta. Els agents van identificar-los i dins del vehicle van trobar 21 quilos d'haixix en paquets de 500 grams, motiu pel qual van quedar detinguts. Els detinguts, que no tenen antecedents, passaran properament a disposició judicial.

Prem per veure més contingut per a tu