Sopar de cuiners amb estrella a Empuriabrava
Èxit del nit d'estrelles, un sopar cuinat pels xefs dels restaurants amb estrella Michelin de l'Alt Empordà, Paco Pérez (restaurant Miramar (**) de Llançà, Salvador, Joan i Màrius Jordà de l'Hotel Empòrium (*) de Castelló d'Empúries, i Rafa Zafra, del restaurant Els Brancs de l'Hotel Vistabella (*) de Roses. L'Hotel Salins el va celebrar ahir al vespre en el marc del 50 anys de la marina d'Empuriabrava i amb les 90 places cobertes.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a L'Alt Empordà
-
La Badia de Roses amaga el prat de gram més extens del món
-
Detenen l'individu de Figueres que va agredir dos treballadors d'una protectora i dos gossos
-
El nou ajuntament de Fortià pren forma a la Casa Reina Sibil·la
-
Carles Pujol obre les Fires amb un pregó que reivindica el decàleg del bon figuerenc
Comentaris
Veure comentaris