Detenen l'individu de Figueres que va agredir dos treballadors d'una protectora i dos gossos

L'home ha estat detingut en una casa propera a les vies del tren després d'una persecució

Busquen un individu que ha atacat a Figueres dos treballadors d'una protectora i dos gossos

Carme Vilà

Carme Vilà

L'Ajuntament de Figueres ha informat que s'ha detingut l'individu que ahir va agredir dos treballadors i tres gossos a la Protectora d'Animals i Plantes.

La detenció de l’individu s’ha produit a les 10.15h en els terrenys d’una casa propera a les vies del tren i a la masia ocupada a on vivia, després d’una persecució.

L'agressió va tenir lloc a quarts de sis de la tarda d'ahir quan una persona, un ocupa conflictiu del barri, va accedir al recinte que està situat al carrer Pont de Molins de Figueres.

Segons va informar l'alcalde, Jordi Masquef, va agredir els dos treballadors que van resultar ferits, tot i que no greus, i traslladats a l'Hospital de Figueres.

Va accedir a la protectora, va deixar anar diversos gossos i es va encarar amb els responsables. Van patir lesions lleus de les quals van ser atesos a l'Hospital de Figueres on se'ls va donar d'alta el mateix dia.

Dos gossos ferits

Dos gossos van resultar ferits. Un d'ells a la mandíbula i una pota i va ser atès pels serveis veterinaris. Un segon animal va patir cremades al cos i va ser traslladat a una clínica veterinària de Girona.

Un nombrós dispositiu policial amb unitats locals i regionals dels ARRO dels Mossos d'Esquadra, a més d'agents de la Guàrdia Urbana van iniciar la recerca de l'individu conegut a la ciutat, conflictiu i que resideix en una finca al carrer Port de la Selva. Aquest matí s'ha informat que s'ha procedit a la detenció després d'una persecució i amb la pariticpació de nombrosos agents. En les hores vinents s'espera que es donin més detalls de la detenció.