Bufet de marisc maridats amb vi de la DO Empordà
Un hotel de Roses ofereix una activitat per promoure la gastronomia del territori
Bufets de marisc maridats amb vi d´una selecció de cellers de la DO Empordà. És una de les activitats de l'Hotel Spa Terraza per aquest estiu. La programació inclou set maridatges que es duen a terme tots els dimecres a partir de dos quarts de nou del vespre, del 12 de juliol fins al 23 d´agost.
Hi participen els cellers Terra Remota, La Vinyeta, Mas Llunes, Arché Pagès, Vinyes dels Aspres, Oliveda i Espelt. Les actuacions musicals van a càrrec del músic rosinc Joan Bram, que és l´encarregat d´amenitzar les vetllades amb música ambiental amb saxo, teclats i veu.
L´Hotel Spa Terraza fa deu anys que organitza aquests maridatges.Un dels objectius és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines, a més de potenciar el seu talent.
"Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que ara celebra els seus 10 anys i que ha tingut molt d´èxit. Cal dir que més del 90% del vi que els clients consumeixen als nostres establiments és DO Empordà, i el que volem és donar a conèixer els productes de la nostra terra, un objectiu que s´està aconseguint any rere any", destaca el director general del Grup Terraza, Miquel Gotanegra.
Temes
Més a L'Alt Empordà
-
Infecten amb un paràsit les figueres de moro del Cap de Creus per erradicar-la
-
El Govern no descarta una gran dessalinitzadora a l’Empordà
-
Les Creus de Maig omplen la ciutat de Figueres en un dels dies grans de Fires
-
L'eòlica marina i el 12-M: això pensen els partits del parc que es projecta a Roses