Segueix-nos a les xarxes socials:

Bufet de marisc maridats amb vi de la DO Empordà

Un hotel de Roses ofereix una activitat per promoure la gastronomia del territori

Bufet de marisc maridats amb vi de la DO EmpordàHotel Spa Terraza

Bufets de marisc maridats amb vi d´una selecció de cellers de la DO Empordà. És una de les activitats de l'Hotel Spa Terraza per aquest estiu. La programació inclou set maridatges que es duen a terme tots els dimecres a partir de dos quarts de nou del vespre, del 12 de juliol fins al 23 d´agost.

Hi participen els cellers Terra Remota, La Vinyeta, Mas Llunes, Arché Pagès, Vinyes dels Aspres, Oliveda i Espelt. Les actuacions musicals van a càrrec del músic rosinc Joan Bram, que és l´encarregat d´amenitzar les vetllades amb música ambiental amb saxo, teclats i veu.

L´Hotel Spa Terraza fa deu anys que organitza aquests maridatges.Un dels objectius és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines, a més de potenciar el seu talent.

"Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que ara celebra els seus 10 anys i que ha tingut molt d´èxit. Cal dir que més del 90% del vi que els clients consumeixen als nostres establiments és DO Empordà, i el que volem és donar a conèixer els productes de la nostra terra, un objectiu que s´està aconseguint any rere any", destaca el director general del Grup Terraza, Miquel Gotanegra.

Prem per veure més contingut per a tu