Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló ja ha recollit un centenar de propostes per al pressupost

Els veïns tenen encara fins diumenge per fer arribar la seva opinió sobre els futurs projectes per al municipi

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ja ha rebut 100 propostes en el procés dels pressupostos participatius en el que insten a participar fins diumenge. Els veïns poden decidir el destí de 125.000 euros dels pressupostos del 2018.

De les propostes rebudes, 55 han arribat a través del webwww.tutriescastello.cat i la resta han estat dispositades a les diferents bústies repartides pel municipi.

Fins diumenge restarà obert el període de recollida de propostes per part de veïns i entitats. Tots els projectes seran valorats tècnicament i seran candidats a ser escollits en el Fòrum Ciutadà de Priorització.

A partir del 19 de novembre totes les propostes recollides presencialment i electrònica seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Les que compleixin els requisits i no superin el pressupost fixat seran considerades finalistes.

Sotmeses a votació

Finalment, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana durant el mes de febrer del 2018. Hi podran participar totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys. L'Ajuntament ha informat que es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades.

Prem per veure més contingut per a tu