Segueix-nos a les xarxes socials:

La comarca acull una trobada de cooperació sobre joventut

Una trentena de persones de la Noguera i l'Alt Empordà vinculades amb l'àmbit participen en el projecte

Aquest cap de setmana se celebra l'intercanvi juvenil Encomarca't amb la participació d'una trentena de persones de les comarques de l'Alt Empordà i de la Noguera. La trobada de joves està organitzada per les Oficines Joves de les dues comarques i amb el suport de la Direcció General de Joventut i les Coordinacions Territorials de Lleida i Girona.

La voluntat d'aquest projecte és aconseguir l'intercanvi i la cooperació en l'àmbit de les polítiques de joventut, conèixer bones pràctiques i compartir projecte per a cobrir necessitats comunes. Així com potenciar un enriquiment mutu a partir del foment de la participació, de l'intercanvi cultural, personal i de l'experiència, entre d'altres.

La trobada està destinada a joves d'entre 16 i 20 anys de les comarques participants, en especial als que participin en alguna entitat juvenil, també a tècnics de joventut d'aquestes zones i els regidors i consellers comarcals de l'àmbit de la joventut. En total hi participaran unes 35 persones aproximadament. És la segona vegada que se celebra i s'ha aprofitat aquest cap de setmana per la celebració de l'Acústica, on es pretén que els joves de la Noguera coneguin i s'incorporin a la festivitat. El programa de l'intercanvi compta amb visita a la Fortalesa de Sant Ferran, als Aiguamolls de l'Empordà i les Ruïnes de Sant Martí d'Empúries.

Prem per veure més contingut per a tu