Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant consolida la plataforma de participació ciutadana «Línia Verda»

La plataforma Línia Verda Vilafant es va posar en funcionament el febrer del 2017 i des d'aleshores l'Ajuntament ha constatat un augment de la participació ciutadana a través d'aquesta aplicació. Es tracta d'una aplicació per a telèfons mòbils que permet comunicar incidències geolocalitzades a temps real i amb suport gràfic.

Des de la seva posada en funcionament s'han resolt prop del 90% de les 982 incidències comuincades fins a finals de juliol. L'usuari a més sap que s'ha resolt i per tant que la seva comunicació ha estat útil, ja que durant tot el procés de resolució se l'informa fins a la finalització de l'incident.

El tipus d'incidències més freqüents són aquelles que fan referències a l'estat de voreres i pavimentació, seguit de l'enllumenat, parcs i jardins, mobiliari urbà, neteja, senyals i semàfors i escombraries.

La plataforma permet els veïns comunicar incidències de la via pública accelerant així la seva resolució. Altres pobles veïns, com Figueres, també disposen d'aquest tipus de plataformes.

Prem per veure més contingut per a tu