Segueix-nos a les xarxes socials:

Un «Hola Roses!» de grans dimensions per al turista

L'Ajuntament ha aprovat la instal·lació de les lletres en un espai verd a tocar de la C-260. La proposta té un cost d'uns 43.000 euros

Un «Hola Roses!» de grans dimensions per al turistaajuntament de roses

Unes lletres de grans dimensions en què es podrà llegir «Hola Roses» donaran la benvinguda a la població. És el projecte que més vots va rebre en els pressupostos participatius de fa dos anys i que s'està tirant endavant. La iniciativa s'emmarca també en les moltes accions adreçades al turisme.

El gran rètol se situarà en uns terrenys zona verda propietat de l'Ajuntament, just a l'entrada, entre la C-260 i l'avinguda Nord.

El sòl s'adequarà topogràficament i en la vegetació seguint el projecte per col·locar-hi les lletres. Se situen de forma individual i amb unes dimensions de més de 1,20 m cadascuna.

El projecte per al disseny es va encarregar a Àlex Gifreu i té un pressupost d'uns 43.000 euros, que podia variar perquè s'ha de posar a concurs.

Les lletres, segons el projecte, són blaves i vermelles. Blau per a la paraula «hola» i vermell per a «Roses». La frase acaba amb una exclamació. Les lletres se situaran a l'espai central de la zona enjardinada i lleugerament enlairades. Durant la nit s'il·luminaran.

Des d'ERC el portaveu del grup Joan Plana va voler afegir durant l'aprovació que no acaba d'agradar-los el disseny, tot i admetre que entenen que es tracta d'una qüestió estètica i, per tant, subjectiva. El grup no s'hi va oposar però va afegir que creuen que hi ha certa distorsió respecte a la proposta inicial dels ciutadans que entenen que el Govern ha hagut d'adaptar.

Prem per veure més contingut per a tu