Segueix-nos a les xarxes socials:

El president de Comerç Figueres pregunta «qui controla realment la situació?» amb el brot de Covid-19

Frederic Carbó lamenta que la ciutat quedi tocada «per culpa d'uns quants, quan ens juguem la Champions de l'economia anual»

El president de Comerç Figueres pregunta «qui controla realment la situació?» amb el brot de Covid-19· Eduard Martí

El president de Comerç Figueres Associació, Frederic Carbó, s'ha mostrat "extremadament sorprès i preocupat" per les mesures aprovades del Procicat per a aturar el contagi de Covid-19 a la capital empordanesa i Vilafant. Segons publica avui L'Empordà, del mateix grup editorial de Diari de Girona, Carbó demana "qui controla realment tota aquesta situació i on són tants infectats com diuen que hi ha a Figueres?, és l'Ajuntament, és la Generalitat o és l'Estat qui pot contestar? Paguem tots per culpa d'uns quants quan ens hi juguem la Champions de l'economia anual entre el 15 de juliol i el 15 de setembre".

Frederic Carbó és molt crític "amb el col·lectiu que no ha entès el que és aquesta pandèmia". L'empresari, amb interessos en diversos llocs de la comarca, remarca que "ahir a Figueres no hi havia ningú comprant i, en canvi, Empuriabrava i Roses eren plenes. Ara ningú voldrà venir a la ciutat" i insisteix a demanar "que ens expliquin on són tants infectats com diuen i si els tenen ben controlats". El representant del sector comercial figuerenc remarca que "el ciutadà mitjà normal i corrent porta la mascareta, però n'hi ha molts que passen de tot".

Prem per veure més contingut per a tu