Segueix-nos a les xarxes socials:

El Science Needs You tracta els reptes de futur en el món post-COVID

La jornada de divulgació científica ha comptat amb experts que han lluitat en primera línia contra el virus

El Science Needs You tracta els reptes de futur en el món post-COVIDSNY

La cinquena edició de la jornada de divulgació científica Science Needs You!, organitzada per l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica a Figueres, ha aprofundit en els reptes de futur que planteja la pandèmia. La jornada, en la qual van participar experts de diferents matèries, va reclamar esperit crític, gestió emocional i resiliència en la lluita contra el virus.

L'acte es va dur a terme per primera vegada, a tres indrets simultàniament: de forma presencial a l'Auditori dels Caputxins a Figueres, a través d'una videoprojecció a l'Auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita, i a través d'un streaming. La jornada es va dividir en dos blocs, un primer amb ponències de quatre científics de primera línia, i un segon bloc, amb un debat on van interactuar els quatre ponents amb el públic.

L'acte va abordar els reptes de la covid-19 i va comptar amb professionals que han lluitat en la primera línia contra la malaltia, per oferir una visió polièdrica de la situació generada: l'epidemiòleg Quique Bassat, el politòleg Richard Elelman, la directora assistencial de la Fundació Salut Empordà Àngels Morales, i la directora de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta Maria Josep Rallo.

Prem per veure més contingut per a tu