Segueix-nos a les xarxes socials:

Denunciat per circular amb un excés de pes de 4.250 quilos

Una patrulla de l'Àrea Regional de Trànsit va assistir a aquesta furgoneta, que estava a l'autopista AP-7 amb la roda rebentada

Denunciat per circular amb un excés de pes de 4.250 quilos

Els Mossos han denunciat un xofer que circulava amb un excés de pes de 4.250 quilos al volant d'un vehicle el límit del qual era de 3.500 quilos i que, en ser interceptat a Borrassà, transportava 7.750 quilos, informen els Mossos d'Esquadra aquest dilluns.

Els fets es van produir el passat 11 de novembre, quan una patrulla de l'Àrea Regional de Trànsit va assistir a aquesta furgoneta, que romania a l'autopista AP-7 amb la roda rebentada.

Els agents van comprovar aquest excés de pes i van constatar que era d'un 121 per cent, ja que superava el doble de el límit màxim permès.

La dotació policial va detectar a més que el conductor no tenia cap document de control de la càrrega, en aquest cas de productes d'alimentació, ni portava a sobre la targeta de transport.

El total de les tres infraccions va ascendir a 6.403 euros i el vehicle va quedar immobilitzat en un lloc segur a l'espera de resoldre totes les deficiències.

Prem per veure més contingut per a tu