Segueix-nos a les xarxes socials:

VÍDEO | Què és aquesta estranya criatura captada per una càmera de seguretat?

Des d'un alien a un nen caminant amb xancletes, les teories sobre aquesta sinistra figura no paren de créixer

La jove Vivian Gómez no esperava causar tan enrenou a les xarxes socials amb el vídeo de la seva càmera de seguretat. I és que les imatges, en les que es pot veure una estranya i sinistra criatura caminant pel jardí d'aquesta nord-americana, han avivat tota mena de teories.

"Primer vaig veure una ombra caminant des de la porta principal i després vaig veure aquesta cosa... Algú més ho ha vist en les seves càmeres?", Preguntava Vivian a les seves xarxes socials. Aquesta dona de Colorado assegurava a més que les altres dues càmeres de seguretat de casa no van captar la figura "per alguna raó".

Des que les imatges van arribar a la xarxa, els usuaris no han deixat d'intentar desxifrar aquesta figura misteriosa. Mentre uns asseguren que es tracta d'un extraterrestre, altres més escèptics diuen que es tractaria d'una broma planejada o fins i tot d'un nen caminant amb xancletes.

No obstant això, els fanàtics de Harry Potter han fet broma amb el més que raonable semblança de l'estranya figura amb l'elf domèstic Dobby.

Prem per veure més contingut per a tu