Shakira ha plagiat la portada del seu nou disc a una famosa cantant espanyola?

La portada del seu nou disc és molt semblant a la d'una jove cantant 

Hi haurà represàlies per part de l'altra cantant? 

Vols saber qui és? Segur que la coneixes i l'escoltes sovint

Shakira ha plagiat a Ana Mena?

Shakira ha plagiat a Ana Mena? / Instagram

A. Nego

La colombiana Shakira ha decidit treure un disc edició vinil de "Les dones no ploren". Aquesta edició sortirà a la venda el 22 de març d'aquest 2024. Durant l'anunci d'aquesta grata sorpresa, anunciada a les seves xarxes socials, la cantant va penjar la portada del seu nou disc. Això ha produït multitud de comentaris per plagi. La portada del disc és molt i molt semblant al d'una cantant espanyola. Vols conèixer qui és i què ha passat?

Aquest nou disc sortirà al mercat gràcies als seus seguidors i a la seva bandada de llobes, les quals l'han ajudat a tirar endavant el projecte, segons la cantant.

"La producció d'aquesta obra, ha estat un procés alquímic. En escriure cada cançó, em vaig reconstruir a mi mateixa. Quan les vaig cantar, les meves llàgrimes es van transformar en diamants i la meva vulnerabilitat en resiliència", va afegir.

"Les dones no ploren" és el dotzè àlbum d'estudi de l'artista, i la seva casa discogràfica Sony Music ho descriu com "un enlluernador testimoni de la resistència i força de Shakira, així com del poder de la música per transformar les experiències més difícils en moments valuosos".

L'artista va compartir la notícia a través de les seves xarxes socials, on va donar a conèixer la portada d'aquest treball tan especial per a ella on apareix amb llàgrimes als ulls i les comparacions no van trigar a arribar.

Poques hores després que la colombiana anunciés el seu pròxim treball, alguns usuaris no van poder evitar recordar-se d'Ana Mena i la portada del seu disc 'Bellodrama', en què també apareix amb llàgrimes de vidre als ulls. Altres usuaris han sortit en defensa de Shakira al·legant que segurament no sap qui és Ana Mena.

Sigui com sigui, és evident que les dues portades s'assemblen força

"Les dones ja no ploren"

El nou àlbum inclou set èxits que ja van sortir al mercat, com 'Music Sessions Vol. 53' amb Bizarrap i 'TQG' amb Karol G, que van debutar tots dos, en primer lloc, a la llista global Spotify Top 50.

A més, 'Music Sessions Vol. 53' és la cançó en espanyol amb més reproduccions en un sol dia a la història de Spotify i va guanyar en les categories de 'Cançó de l'any' i 'Millor cançó pop' als premis Latin Grammy de l'any passat. El tema va trencar 12 rècords registrats per l'organització Guinness.

Altres cançons a "Les dones no ploren" són "Et felicito" amb Rauw Alejandro, 'Copa buida' amb Manuel Turizo i 'Acróstico', amb Milan i Sasha Piqué, els fills de l'artista. Completen el disc vuit cançons noves i un remix.

L'àlbum sortirà amb quatre edicions diferents; cadascuna acompanyada d'una variant exclusiva de vinil de color. Vindrà en vermell, safir, maragda i diamant. L'últim color estarà disponible a totes les botigues, mentre que la venda dels anteriors estarà limitada a llocs web i altres llocs específics.