Bilbao Basket - Bàsquet Girona en directeRedacció

80-74 | Final.

80-73 | El Bilbao encarrila la victòria.

72-66 | No cedeix el Bilbao, amb molta més efectivitat i contundència.

68-66 | Triple d'Yves Pons. Se'l trobava a faltar. Encara poden tenir el partit els gironins...

68-63 | Triple de Juani Marcos, dels pocs amb encert.

65-60 | Falla el triple Sergi Martínez. Quin últim quart...

65-58 | 3+1 del Bilbao. El Girona ha perdut el control, està perdut en atac.

62-56 | El Girona porta més de 3 minuts sense anotar cap punt... Salva Camps demana temps mort.

60-56 | Tirs lliures per Hlinason.

58-56 | S'acaba el tercer quart amb una cistella d'Iroegbu. El final del partit serà d'allò més emocionant.

56-54 | La irregularitat d'ambdós equips fa que la balança pugui decantar-se cap a qualsevol costat.

56-51 | Triple de Juani Marcos. El rebot està penalitzant als gironins, que s'han canviat els papers amb el conjunt local.

50-48 | El Girona està col·lapsat. Tap a Sergi Martínez i se n'aprofiten els de Ponsarnau.

48-48 | Antiesportiva a Sergi Martínez per una falta involuntària a De Ridder, amb un trau. Després d'arribar a perdre de 12, el Bilbao es torna a posar per davant. Més problemes per al Girona, que no se'n surt en el rebot defensiu.

47-48 | Aconsegueix retallar, i de quina manera, el Bilbao.

45-48 | El Bilbao es posa ara a tres. El Girona no pot cometre més errors amb faltes que li costen punts.

44-48 | Dos tirs lliures de De Ridder. Fa la falta Susinskas.