En directe

Última actualització 22:24

Unicaja - Bàsquet Girona

Unicaja - Bàsquet GironaRedacció

Final del partit a Màlaga amb uan victòtria incontestable de l'Unicaja davant un Bàsquet Girona que ha mostrat una mala acttitud a la segona part (111-80).

(Min 39) Ha baixat una mica el ritme d'anotació de l'Unicaja, però la diferència ja és superior als 30 punts (109-79).

(Min. 35) Minuts de les escombraries a Màlaga en un partit que ja no té història des de fa minuts. Té molta feina a fer Katsikaris per intentar millorar l'actitud dels seus jugadors (103-73).

(Min. 30). Final del tercer quart amb un Unicaja que està aprofitant la mala actitud defensiva dels de Katsikaris (91-63).

(Min. 29) El balanç defensiu del Bàsquet Girona és lamentable. Els andalusos han anotat unes quantes cistelles amb passades de pista a pista (85-61)

(Min. 26) Els malaguenys estan passant per sobre d'un Bàsqute Girona sense esma i que està mostrant una certa apatia (79-57).

(Min. 23) Ho para Katsikaris, perquè els andalusos han sortit de vestidors amb ganes de sentenciar ràpid el partit, Molt depenent ara del tir exterior el Bàsquet Girona (68-50).

(Min. 22) Inici de tercer quart molt negatiu pels interessos del Bàsquet Girona, que veu com l'Unicaja s'escapa per sobre del 15 punts (66-55).

(Min 20). Final del segon quart. Alberto Díaz anota un triple sobre la botzina per posar el 57 a 48. El Bàsquet Girona, marxa als vestidors havent-hi reduït la diferència, però amb un problema clar en defensa.

(Min 20). Un altre parcial pel Bàsquet Girona, que es posa a sis amb dos triples de Mindaugas Susinkas. 52 a 46 quan falten 28 segons per acabar.

(Min 18). Parcial favorable al Bàsquet Girona. 48 a 40 quan falten a dos minuts per anar a la mitja part.

(Min 16). Temps mort demanat per Ibon Navarro. Ike Iroegbu torna a pista i ho fa anotant. 46 a 35, ajustant el marcador gairebé als deu punts de desavantatge.

(Min 15). Els malaguenys dominen el partit. No obstant això, el Bàsquet Girona intenta no marxar en el marcador. Dos mé su de Sergi Martínez. 44 a 30.

(Min 13). Esmaixada de Michael Caicedo, els dos primers punts del jugador mallorquí amb la samarreta del Bàsquet Girona. 37 a 26 en el marcador.

(Min 13). Stefan Djordjevic ha entrat per Khem Birch. El pivot serbi ha fallat una cistella molt senzilla, la primera del jugador, però els gironins estan desaprofitant tirs senzills.

(Min 12). Els locals continuen engrandint l'avantatge. 35 a 22. Ike Iroegbu s'ha assegut i ha entrat en el seu lloc, Quino Colom.

(Min 11). Entra Michael Caicedo per Sergi Martínez.