Segueix-nos a les xarxes socials:

Sardanes a l´Escala i nusos mariners a Palamós

Sardanes a l´Escala i nusos mariners a Palamósajuntament de l'escala

1. l'escala

Cicle sardanístic d'estiu

L'Escala ja ha posat en marxa una nova edició del cicle sardanístic d'estiu, amb gairebé una desena d'actuacions programades cada dimecres de juliol i agost a la plaça de la Sardana. Avui, a partir de les deu de la nit, l'audició anirà a càrrec de La Principal de l'Escala, mentre que les successives setmanes actuaran la cobla Ciutat de Girona, Lluïsos de Taradell, La Flama de Farners, la Bisbal Jove i tancaran el cicle les cobles Ciutat de Manresa i Sabadell juntes, el dia 30 d'agost. La inauguració del cicle va tenir lloc la setmana passada, amb una primera trobada a la platja que va estar amenitzada per la cobla Vila de la Jonquera.

2. blanes

Impossible avorrir-se a la platja

La platja de Blanes ofereix durant tot l'estiu prou activitats com perquè sigui impossible avorrir-s'hi. De dilluns a divendres, de deu a una i de cinc a set, la Biblioplatja s'instal·la a la platja central, a l'altura dels gronxadors. I a la platja de s'Abanell, el Mini Club ofereix inflables, jocs i manualitats cada matí.

3. palamós

Taller infantil de nusos mariners

Com es fa un bon nus mariner? El Museu de la Pesca de Palamós ajuda aquest estiu a descobrir-ho. Aprofitant l'exposició temporal «Nusos mariners», organitzen un taller amb un pescador professional que ensenya als participants a fer nusos resistents, nusos fàcils de desfer, nusos per amarrar una embarcació, nusos per unir dos caps, nusos per armar una xarxa i nusos decoratius, entre altres. Avui hi ha sessió infantil, però també se'n fan per a adults.

Prem per veure més contingut per a tu