Segueix-nos a les xarxes socials:

Festa Major a Lloret i teatralització a Sant Pere

Festa Major a Lloret i teatralització a Sant Perecarles colomer

1. Lloret de mar

La diada de Santa Cristina, data central de la Festa Major de Lloret

Avui és Santa Cristina, la diada central de la Festa Major de Lloret. A les 7.30 h del matí començarà la tradicional passada dels Obrers pels carrers principals de la vila per anunciar la processó que començarà a les 8 del matí i pujarà fins l'ermita, on se celebrarà una missa solemne en acabar la regata s'Amorra. Després es menjarà l'estofat tradicional i a les 12 del migdia la tornada de la processó. A les 12h també començarà la regata a vela fins a la platja de Lloret. Ja al vespre, començarà el ball de les Almorratxes a les 7.30h a la plaça de la Vila

2. Sant pere pescador

Passejades teatrals els

capvespres d'estiu

Les Passejades Teatrals de Sant Pere Pescador consisteixen en un recorregut a peu a través de quatre escenes escampades pel poble. Es tracta d'escenes que retraten el Sant Pere actual i algunes de les inquietuds dels seus habitants. Aquest any reflexionaran sobre temes com el canvi climàtic o la idea de «foraster» en un poble tradicional. Una activitat pensada per fer salut, cultura i amanir poesia i bon humor a l'estiu.

3. empúries

Visita a les ruïnes romanes

de Castelló d'Empúries

El Museu d'Arqueologia de Castelló d'Empúries organitza a l'estiu visites teatralitzades per les ruïnes. Els antics habitants d'Emporiae mostren en aquesta divertida visita com era la seva ciutat, com vivien, com eren les seves cases, els carrers i els temples durant l'època romana i grega. Una visita dissenyada per tota la família per descobrir la història de l'antiga ciutat d'Empúries.

Prem per veure més contingut per a tu