Segueix-nos a les xarxes socials:

Glen Campbell, estrella del country i el pop, mor als 81 anys

?El cantant va guanyar molta fama amb la seva música, però també va participar en cine i televisió

Glen Campbell, estrella del country i el pop, mor als 81 anysreuters

L'estrella del country i el pop Glen Campbell va morir ahir als 81 anys després d'una llarga lluita contra l'Alzheimer, va informar la seva família a través del compte oficial del músic nord-americà a la xarxa social Facebook.

Gentle On My Mind i By The Time I Get To Phoenix.

La marca de la casa de l'artista, al llarg de tota la seva carrera, va ser una malenconiosa barreja de country i pop en la qual la seva veu suau i molt natural brodava amb facilitat els temes més romàntics i nostàlgics.

A més, va tenir temps per debutar al cinema gràcies a True Grit (1969), cinta que va protagonitzar John Wayne i que el 2010 seria objecte d'un remake a càrrec dels germans Coen.

Campbell va començar a ser considerat una estrella de les pantalles i, a més d'aparicions esporàdiques en diferents sèries, va liderar el seu propi programa televisiu titulat The Glen Campbell Goodtime Hour, que es va emetre des de 1969 fins a 1972. Membre del Saló de la Fama del country, el 2011 va anunciar que patia Alzheimer, una malaltia contra la qual va lluitar de manera pública, per conscienciar la societat.

Prem per veure més contingut per a tu