Mor Marco Luis, conegut com el 'Monstre del culturisme', amb només 46 anys

La seva dona ha estat la responsable de comunicar oficialment la seva mort

Marco Luis

Marco Luis

El món del fisioculturisme torna a estar de dol. S'acaba de confirmar la mort sobtada de Marco Luis, culturista més conegut com a 'Monstre'. Aquest famós culturista portuguès ha mort a Colònia (Alemanya) a l'edat de 46 anys, segons ha confirmat la seva dona a través de Facebook.

Una pèrdua més que se suma a aquesta disciplina esportiva que, durant els darrers anys, s'ha saldat amb diverses morts a una edat prematura.

La dona del mort ha ofert molt pocs detalls sobre la mort de Marco Luis, evitant explicar quina ha estat la causa de la pèrdua: “sí, puc confirmar que Marco va morir a Colònia (Alemania). Estava al seu paradís fent el que sempre estimava (...). Potser tindria la seva pròpia forma de pensar i actuar, però sempre ha estat una persona humil i mai no ha fet mal a ningú".

En aquests moments tan durs per a la família, l'esposa de Monstruo ha demanat respecte i privacitat, negant l'accés a informació a la premsa que vol conèixer les causes de la mort de l'esportista portuguès.

La carrera com a culturista de Marco Luis va començar fa poc relativament, ja que no va ser fins al 2018 quan va fer el salt a la competició. Així ho explicava l'esportista als més de 25.000 seguidors d'Instagram: "va ser tot natural fins als 32 anys perquè no sabia què era la química. No va ser fins als 40, el 2018, quan vaig competir per primera vegada i vaig guanyar".