Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fortalesa s'endinsa en l'univers de Robert Llimós amb més de 30 pintures

?L'exposició estarà vigent fins al 30 de juny i la vessant escultòrica i més «alienígena» de l'artista es podrà veure a partir del juliol

El complex La Fortalesa de Sant Julià de Ramis exposa des d'ahir més d'una trentena de pintures de Robert Llimós, una retrospectiva que repassa la trajectòria de l'artista entre el 1965 i el 2009. L'espai ha programat aquesta exposició fins al 30 de juny i, a partir de llavors, es podrà veure la segona part de l'obra de Llimós, la més escultòrica i «alienígena». El pintor va canviar la seva mirada artística quan, assegura, va veure éssers d'altres planetes i una nau extraterrestre. No només va canviar el concepte, sinó que també va suposar un gir en la forma, tot traient protagonisme al pinzell i apostant per les formes escultòriques.

El mateix Llimós va reconèixer en la inauguració que des de fa deu anys només es dedica a pintar i esculpir éssers d'altres planetes i objectes voladors. «M'ha canviat completament la vida i la manera de fer i treballar», va dir l'artista. Pel que fa a La Fortalesa, Llimós creu que «és un espai molt gran i és molt agradable poder presentar la meva obra aquí».

En relació amb l'adjectiu que des d'alguns cercles se li atribueix de l'«abduït», Llimós no va defugir de l'apel·latiu, tot i que no el «comparteix». «Prefereixo estar abduït per extraterrestres que no pas pel capitalisme», va reblar.

Prem per veure més contingut per a tu