Segueix-nos a les xarxes socials:

En directe

Última actualització 20:51

Cacereño - Girona

90'+4 | 2-1 | FINAL del partit. El Girona és incapaç de xutar entre pals després d'encaixar el 2-1 i cau eliminat a la Copa del Rei contra el Cacereño.

83' | 2-1 | Juan Carlos! Aturada providencial del porter del Girona per evitar el gol de Samu Manchón. Era claríssima.

78' | 2-1 | S'acosten els últims 10 minuts del partit i el Girona és incapaç d'enllaçar tres passades seguides. Ni molt menys de generar alguna jugada amb cara i ulls. Així és molt difícil, per no dir impossible, remuntar.

68' | 2-1 | Míchel intenta trobar solucions. Entren al camp Valery i Samu Saiz. Se'n van cap a la banqueta Toni Villa i Terrats.

63' | 2-1 | A punt de fer el tercer el Cacereño! Oriol Romeu desvia la pilota cap a la seva pròpia porteria i Juan Carlos salva 'in extremis'.

60' | 2-1 | Gol del Cacereño. Xut des del vèrtex de l'àrea d'Iván Fernández que sorprèn Juan Carlos.

58' | 1-1 | Gran ocasió del Girona! Rematada de Cristhian Stuani, que ha entrat en aquesta segona meitat, i aturada del porter del Cacereño.

57' | 1-1 | Triple canvi del Cacereño. Entren al camp Clausí, Telles i Iván Fernández. Ocupen el lloc de Ruymán, Bermu i Karim.

46' | 1-1 | Comença la segona meitat del partit de Copa entre el Cacereño i el Girona.

45'+1 | 1-1 | DESCANS a l'estadi Príncipe Felipe de Càceres. S'ha avançat el conjunt local amb un gol de David Grande al quart d'hora de joc, aprofitant una pèrdua de Terrats, que avui fa de central. Una estona després, al minut 29, Castellanos ha empatat amb una mica de fortuna. És el més destacat d'una primera meitat més aviat avorrida, condicionada per un terreny de joc en molt mal estat.

43' | 1-1 | Oriol Romeu veu la targeta groga per una falta al mig del camp.

29' | 1-1 | GOOOOL! Empata el Girona amb un gol afortunat del "Taty" Castellanos, que cull una pilota perduda per Iván Martín dins de l'àrea i bat el porter amb un xut que rebota en un defensor. L'equip de Míchel ha fet el més difícil: igualar el gol inicial del Cacereño.

16' | 1-0 | Gol del Cacereño! Pèrdua de Terrats que acaba amb David Grande marcant el primer gol de la tarda.

12' | 0-0 | Ara la té Arnau! Cop de cap del central, lliure de marca, i la pilota no troba porteria per ben poc.

11' | 0-0 | Primera ocasió del Girona. Toni Villa entra a l'àrea i el seu xut, enverinat, el treu el porter amb la cama.

8' | 0-0 | Bon control de Valentín Castellanos i rematada al fons de la porteria, però la jugada no val perquè el davanter del Girona estava en fora de joc. Per molt poc, això sí. De moment, partit molt igualat i una gespa en força mal estat.

1' | 0-0 | Comença el partit a l'estadi Príncipe Felipe entre el Cacereño i el Girona!