En directe

Última actualització 23:32

Sevilla - Girona

Sevilla - GironaRedacció

FINAL - Guanya el Girona 1 a 2 contra el Sevilla. Els gironins fimen el millor inici de la seva història a Primera (7/9). Els de Míchel van a dormir segons, només per darrere del Madrid.

90+7' - Marxa Savinho i entra Pablo Torre. Al Sevilla, Corona substituiex Pedrosa.

90+6' - Badé perdona l'empat. Pateix el Girona, que defensa el reusltat amb tot.

90+5' - Falta a la forntal. Xuta Suso a la barrera.

90+2' - S'afegiran nou minuts.

91' - Anul·la el penal Gil Manzano. Corregeix la seva decisió després de veure-ho repetit al VAR.

89' - Xiula penal Gil Manzano. La falta de Rakitic pica al braç de David López. Es revisarà.

88' - Falta perillosa per al Sevilla. A la frontal i amb opció de xut directe.

85' - Perdona dues vegades el tercer el Giorna. Savinho xuta al pal i Dovbyk envia a porteria buida a fora. Incomprensible que no marqui el davanter.

82' - Últims vuit minuts de partit. El duel continua obert.

78' - Doble canvi al Girona. Banda dreta nova. Surten Arnau i Tsygankov i entren Valery i Couto.

Temps per a la pausa d'hidratació de la segona part.

75' - Entra Rafa Mir per Ocampos. Vol carregar l'àrea el Sevilla.

74' - Al pal Pedrosa. La centrada és defectuosa. però acaba al pal. Quin patir. Gil Manzano amonesta Salas que escalfava a la banda.

73' - Ho ha intentat Dovbyk en una carrerar llarga. Supera Dmitrovic, però Badé es creua bé.

72' - Nou córner per al Sevilla. Juanpe talla una centrada que a punt estar d'enverinar-se.

70' - Primer del Sevilla. Marxa Óliver Torres, entra Lamela. Partit molt disputat, tot i que els locals intenten fer un pas endavant.