En directe

Última actualització 22:58

Granada - Girona

Granada - GironaRedacció

FINAL. El Girona es manté invicte amb golejada inclosa i suma 13 punts de 15 possibles. Mai s'havien aconseguit quatre victòries consecutives a Primera Divisió.

96' Targeta groga a Yangel Herrera.

93' Targeta groga a Juanpe.

90' Dos últims canvis al Girona. Entren Valery i Juanpe per Savinho i Blind.

89' GOOOOOOOL! Gol de Yan Couto que marca el quart des de l'interior de l'àrea i acaba amb la revifada del Granada. Així, sí.

Tocarà patir aquests últims minuts.

El Girona ha de recuperar el control del partit si vol mantenir-se empatat a punts amb el Barça, segon a la classificació, i il·lusionar en la lluita pel lideratge.

Abans Paco López ha introduït dos canvis més al 83': entren Famara i Álvaro Fernández per Neva i Bryan.

84' Gol del Granada. Marca Lucas Boyé.

81' Raúl Fernández intervé per frustrar l'ocasió d'Stuani, que s'havia quedat sol davant del porter.

74' Canvi al Granada. Entra Puertas per Melendo.

73' A punt de marcar Stuani! El davanter uruguaià, a prop d'aprofitar una errada en la sortida de pilota de Raúl Fernández.

71' Targeta groga a Yan Couto.

69' Targeta groga a Torrente.

67' Primer canvi al Girona. Entra Portu per Tsygankov.

63' Gol del Granada. Marca Uzuni, rematant una pilota d'una acció de córner.

61' Canvis al Granada. Entren Torrente i Villar per Callejón i Víctor Díaz.