Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona, Temps de Flors sedueix els visitants estrangers en la seva 56a edició

Per casualitat o informats prèviament, la mostra agrada a la gran majoria de visitants

Girona, Temps de Flors sedueix els visitants estrangers en la seva 56a edicióaniol resclosa

Multitud de visitants als espais florals són de fora de la ciutat de Girona. Fins i tot, de les comarques gironines. Hi ha autobusos que vénen expressament de Barcelona cada dia. També hi ha molts estrangers que per casualitat o amb informació extreta de diverses maneres aterren a Girona i gaudeixen amb Temps de Flors.

Molts hi vénen recomanats per algú, que els informa de l'esdeveniment hores abans o alguns dies abans. Són familiars o amics residents en poblacions properes. És el cas de l'alemany Thomas Kellermenn, que ha arribat a la ciutat amb la seva dona després de passar uns dies a la Costa Brava amb uns amics. També Valerie Peachey. Juntament amb altres familiars anglesos han vingut a veure el seu fill que resideix a l'Estartit. Ell els ha explicat que aquests dies Girona es vesteix de flors. Tots estan encantats. No tothom gaudeix dels projectes florals. De fet, és l'etern debat: Molt poques flors? Massa globus, fruites, samarretes, bancs o ampolles? La francesa Magy Ohanes treu pit del seu país, tot assegurant que hi ha ciutats amb jardins molt més bonics.

Però la tònica general és de satisfacció. Sobretot pels que arriben a Girona amb la intensió de fer la visita de rigor al Barri Vell. Michael Kubitz i la seva muller fa 21 dies que recorren l'Estat en cotxe. Ahir van arribar a la ciutat i van saber que se celebrava Temps de Flors perquè els ho van comentar a la recepció. Diuen que la mostra està molt bé i pregunten el cost que té l'esdeveniment. Per potenciar-ho més, proposa que els visitants que passen la nit en hotels paguin una taxa. I s'atreveix a posar un preu: deu euros cada nit.

Molts cops és per casualitat, però Temps de Flors cada vegada sedueix més turistes. També hi ajuden les imatges que milers de persones pengen a Internet i que volten tot el món. Fins i tot la televisió estatal de Letònia gravant al Barri Vell.

Prem per veure més contingut per a tu