Segueix-nos a les xarxes socials:

Puigdemont visita diverses institucions de Girona i Salt

El president de la Generalitat també es reuneix amb alcaldes del Gironès per conèixer les seves inquietuds

Puigdemont visita diverses institucions de Girona i SaltMarc Martí

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visita avui diferents institucions de Girona i es reuneix amb els alcaldes de la comarca del Gironès per conèixer de primera mà les seves inquietuds.

Puigdemont, que porta a terme les diferents reunions previstes sense fer declaracions, ha acudit primer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la capital gironina.

Després d'aquesta visita a un servei que presta la delegació de la Generalitat a Girona, el president català s'ha dirigit a la veïna localitat de Salt per signar en el llibre d'honor de l'ajuntament.

Carles Puigdemont ha acudit també a l'Oficina d'Habitatge d'aquest municipi per conèixer la seva integració global en un espai on s'atenen consultes i peticions, així com la tramitació d'ajudes, programes i assessoria.

També a Salt, Puigdemont ha visitat el Centre Residencial d'Acció Educativa, que té com a principal funció l'atenció i educació de nens i adolescents en situació de risc social que necessiten acollida.

La jornada del president de la Generalitat a Girona, d'on va ser alcalde fins a ocupar el càrrec de president català, acaba amb un dinar de treball amb els alcaldes del Gironès, encapçalats pel president del Consell Comarcal, Jaume Busquets.

Prem per veure més contingut per a tu